Tarieven
Tarieven
previous arrow
next arrow

 

KAARTVERKOOP

 • Toegangskaarten voor alle voorstellingen kan je kopen via deze website. Je kunt ook voorafgaand aan de voorstelling kaarten kopen aan de theaterkassa.
 • De kassa opent ongeveer 45 minuten voor aanvang theatervoorstellingen en 30 minuten voor aanvang van filmvoorstellingen. 
 • Reserveren is alleen mogelijk als je gebruik maakt van onze filmstrippenkaart of wil betalen met de Podium Cadeaukaart (zie ‘kortingen’).
 • Wij accepteren de Podium Cadeaukaart als betaalmiddel. Wanneer je wil betalen met de Podium Cadeaukaart kun je de kaarten vooraf reserveren via info@wesopa.nl. Je kaarten liggen dan klaar bij de kassa en kunnen daar betaald worden met de kaart.
 • Wij hebben geen eigen cadeaukaarten maar verkopen de Podium Cadeaukaart aan de kassa.

WACHTLIJST

Is een voorstelling uitverkocht? Mail naar info@wesopa.nl om op de wachtlijst te komen. Vermeld je naam, telefoonnummer, de titel van de voorstelling en het aantal gewenste kaarten.

KORTINGEN

 • FILMSTRIPPENKAART: een Strippenkaart voor de film: Kost 42,50 EUR voor 5 voorstellingen. Voor een filmvoorstellingen betaal je hiermee 8,50 EUR i.p.v. 9,50 EUR. Verkrijgbaar aan de kassa.
 • CJP: Houders van een CJP–pas krijgen op vertoon van ID-kaart, 1,- EUR korting (slechts één korting per toegangskaart).
 • STADSPAS: Houders van een Stadspas (groene stip) krijgen ook korting. Bij de voorstelling staat de prijs voor Stadspashouders vermeld. Een bezoek aan een voorstelling met de Stadspas (groene stip) valt onder de Jaarkortingen. Hiermee ontvangt de eigenaar van de Stadspas (groene stip) een korting op de entreeprijs. Het is niet mogelijk om introducees mee te nemen.

ANNULEREN

 • Bij de aankoop van kaarten kun je  een annuleringsverzekering afsluiten. Met de annuleringsverzekering heb je de mogelijkheid tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling je kaarten kosteloos te annuleren. Je sluit de verzekering per aangekochte kaart af.
 • Bij aanvang van het seizoen krijgen bezoekers die hun kaarten vroeg aanschaffen de annuleringsverzekering gratis.
 • Restitutie van kaarten is enkel mogelijk met een annuleringsverzekering.
 • We maken een uitzondering bij uitverkochte voorstellingen met een wachtlijst; dan kun je kaarten ook annuleren met restitutie. Dit kan alleen met het kantoor van Wesopa geregeld worden, niet via de kassa. Neem contact op via info@wesopa.nl of 0294 – 458093.

MINDERVALIDEN

De City is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en bezoekers die slecht ter been zijn.
Als je met rolstoel De City wil bezoeken of zit je liever niet op de tribune maar gelijkvloers, geef dat dan even door via tel 0294 – 458093 . Er kan dan een (rolstoelvriendelijke) plaats worden vrijgehouden. 
Je kunt ook gebruik maken van het aanbod van 4HetLeven, die bezoek aan ons theater verzorgt. Bel daarvoor 035-5245156 of mail info@4hetleven.nl

PROGRAMMAWIJZIGINGEN

Een voorstelling kan onverwacht niet doorgaan of plotseling kan een extra voorstellingen plaatsvinden. We proberen dat van tevoren per mail of telefoon te laten weten. Daarom is het belangrijk om bij het bestellen een telefoonnummer op te geven. Controleer voor de voorstelling ook nog even de website voor eventuele last-minute-wijzigingen.