City Speelt
DeCitySpeelt3FotoMaschaKodden
DeCitySpeelt2FotoMaschaKodden
DeCitySpeeltPostFotoMaschaKodden
ZELF SPELEN2
ZELF SPELEN4
previous arrow
next arrow

De City Speelt is een theaterwerkplaats waar theatervoorstellingen worden gemaakt mét en voor Weespers, binnen en buiten de muren van theater City of Wesopa. Dit stadstheater, dat gedragen wordt door 100 bevlogen en enthousiaste vrijwilligers, vormt het kloppend hart en het thuis van De City Speelt.

Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen maken hier onder leiding van professionele regisseurs, muzikanten, choreografen, schrijvers en vormgevers de mooiste producties van hoog niveau. Kunstbeleving en artistieke kwaliteit staan hierbij voorop. De City Speelt is geworteld in Weesp, haar verhalen en bewoners. De producties zijn vervlochten met wie er in de stad leeft en wat er in de stad gebeurt. Daarom spelen we niet alleen binnen de muren van de City, maar ook op locatie middenin Weesp en werken we op inspirerende wijze samen met andere Weesper organisaties.

Theaterworkshops van De City Speelt!

KINDEREN 4 t/m 18 jaar.

In het huidige seizoen 22-23 zijn er geen theaterworkshops voor de jeugd. Mocht je interesse hebben in de lessen neem dan even contact op met info@wesopa.nl. Bij voldoende aanmeldingen wordt gekeken naar de mogelijkheid de lessen weer te starten.

Tijdens de lessen staan plezier en vertrouwen voorop. De professionele docenten creëren een veilige haven van waaruit de kinderen gaan onderzoeken en werken aan dat wat ze spannend, uitdagend en leuk vinden op het gebied van theater. Theaterlessen kunnen zo een enorme boost geven aan het zelfvertrouwen en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Vanuit hun eigen verhalen en inspiratie, gecombineerd met poëtische beelden, theaterteksten en fysiek spel, creëren kinderen bij de City Speelt samen een voorstelling

Aanmelden: mail naar info@wesopa.nl

VOLWASSENEN 18+

De volwassenengroep onder de naam Paleis Wesopa start weer op, dit keer op de dinsdagavond.

Heb je zin om mee te doen, meld je dan snel aan er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Drama, humor, zang, dans kortom alles wat theater betreft kan in deze workshops aan de orde komen.

Zou je (weer) willen spelen in ons leuke theater, onder de professionele leiding van onze nieuwe regisseur Esther Werneke, meld je dan aan bij info@wesopa.nl

* Het Jeugdcultuurfonds kan kinderen in de leeftijd tot 18 jaar financieel ondersteunen, kijk op http://www.jeugdfondssportencultuur.nl/noordholland of je hiervoor in aanmerking komt.

MELD JE AAN

Wil je aan een van deze projecten meedoen? Verstuur het formulier met je naam en e-mailadres, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!