City Speelt
DeCitySpeelt3FotoMaschaKodden
DeCitySpeelt2FotoMaschaKodden
DeCitySpeeltPostFotoMaschaKodden
ZELF SPELEN2
ZELF SPELEN4
previous arrow
next arrow

De City Speelt is een theaterwerkplaats waar theatervoorstellingen worden gemaakt mét en voor Weespers, binnen en buiten de muren van theater City of Wesopa. Dit stadstheater, dat gedragen wordt door 100 bevlogen en enthousiaste vrijwilligers, vormt het kloppend hart en het thuis van De City Speelt.

Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen maken hier onder leiding van professionele regisseurs, muzikanten, choreografen, schrijvers en vormgevers de mooiste producties van hoog niveau. Kunstbeleving en artistieke kwaliteit staan hierbij voorop. De City Speelt is geworteld in Weesp, haar verhalen en bewoners. De producties zijn vervlochten met wie er in de stad leeft en wat er in de stad gebeurt. Daarom spelen we niet alleen binnen de muren van de City, maar ook op locatie middenin Weesp en werken we op inspirerende wijze samen met andere Weesper organisaties.

Theaterworkshops van De City Speelt!

Tijdens Weesp Gastvrij zijn er drie leuke theaterworkshops voor kinderen(6+) en jongeren.

Waar: In de Uitkijk, de bovenfoyer van City of Wesopa

Wanneer: zaterdag 25 juni

15:00 – 15:45 uur: 6 t/m 9 jaar

16:00 – 17:00 uur: 9 t/m 12 jaar

17:00 – 18:00 uur: 12+ jaar

Aanmelden: mail naar info@wesopa.nl

Deelname is gratis. Zonder aanmelding binnenlopen mag ook, als er nog plek is. Maar wees wel op tijd, want de deur sluit tijdens de les. Voor ouders is er die middag live salsamuziek in de Grote Zaal en ook het café is open.

VOLWASSENEN 18+

De volwassenengroep onder de naam Paleis Wesopa start weer op, dit keer op de dinsdagavond.

Heb je zin om mee te doen, meld je dan snel aan er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Drama, humor, zang, dans kortom alles wat theater betreft kan in deze workshops aan de orde komen.

De workshops worden gegeven op dinsdag 17, 24 en 31 mei van 19.00 uur tot 21.00 uur in het theater de City of Wesopa aan de Herengracht te Weesp.

 

De kosten bedragen €25,- per keer.

Tijdens de laatste sessie wordt een nieuwe productie (meerdere opties) besproken en kunnen spelers besluiten of ze hierin willen meespelen. Dinsdagavond wordt de repetitieavond die begin oktober start, de voorstellingen zullen begin juni 2023 plaatsvinden.

Zou je (weer) willen spelen in ons leuke theater, onder de professionele leiding van onze nieuwe regisseur Sylvia Brandse, meld je dan aan bij info@wesopa.nl

Theatergroep Paleis Wesopa is onderdeel van De City Speelt

 

* Het Jeugdcultuurfonds kan kinderen in de leeftijd tot 18 jaar financieel ondersteunen, kijk op http://www.jeugdfondssportencultuur.nl/noordholland of je hiervoor in aanmerking komt.

NIEUWE DOCENTEN

Op 18 januari zijn twee nieuwe docenten bij de City Speelt van start gegaan. Wij introduceren hen graag. 

MELD JE AAN

Wil je aan een van deze projecten meedoen? Verstuur het formulier met je naam en e-mailadres, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!