Technische info
Technische info
previous arrow
next arrow

 

Als je gezelschap binnenkort een voorstelling geeft in ons theater, of  je hebt een ruimte in het theater gehuurd, kan je hieronder alle informatie over de beschikbare faciliteiten vinden. Lees alsjeblieft ook de (veiligheids-) voorwaarden en afspraken met het theater City of Wesopa.

Downloads:

 

Neem even de tijd om de onderstaande punten door te nemen.

  • Vóór, tijdens en na het opbouwen en het voorbereiden evenals het afbreken van de voorstelling is het niet toegestaan gebruik te maken van alcoholische dranken.
  • Roken is niet toegestaan.
  • De lichtbrug mag alleen betreden worden samen met één van onze theatertechnici. Vóór het betreden van de lichtbrug moet je kennis nemen van onze veiligheidsregels, die  aan de linkerzijde van de toegangsdeur hangen.
  • Het laden en lossen van decormaterialen wordt gedaan via de oprit aan de achterzijde van het gebouw aan de Achterherengracht.
  • Je moet je auto op last van de Brandweer zo snel mogelijk na het laden of lossen van de oprit verwijderen. Deze oprit dient namelijk ook als nooduitgang voor anderen.
  • Aan de voor- en achterzijde van het Theater kan je vrij parkeren. Parkeerruimte is in beperkte mate aanwezig in de voor- en achterliggende straten van het gebouw.  Bij deze parkeerruimten is het vrij parkeren.
  • Na 23:00 uur hanteren wij buiten een strikt stiltebeleid om overlast voor de buurt te beperken.
  • Sinds 26 maart 2021 is in Weesp betaald parkeren geïntroduceerd. De kosten bedragen € 1,20 per uur met een maximum van € 7,50 per dag. Na 20:00 (ma t/m vr) is het gratis, na 17:00 (za) is het gratis en op zondag is het de hele dag gratis. Iets verderop, waar de flats beginnen, is het altijd gratis. Tot 1 uur voor aanvang van een voorstelling kan een auto/busje op ons terrein staan aan de achterkant maar omdat dat ook de nooduitgang is moet deze tijdens een voorstelling vrij zijn.

Als je nog vragen hebt over het bovenstaande óf met betrekking tot je voorstelling, neem dan contact op met een van onze technici via onderstaande gegevens.
Theater City of Wesopa
Herengracht 23
1382AG Weesp
Tel: 0294 – 458093
E – Mail: techniek@wesopa.nl