Vrienden-donatie
Vrienden-donatie
city-wesopa-vrienden
city-wesopa-vrienden
previous arrow
next arrow

WORD OOK VRIEND VAN DE CITY

de City of Wesopa, het theater van en voor alle inwoners van Weesp en omstreken, groot én klein, kan niet zonder vrienden. Vanaf €25 per jaar ben je al Vriend. Veel Weespers gingen je voor. Dankzij hun financiële bijdragen realiseert ons theater activiteiten, projecten en investeringen waar geen andere financiering voor te vinden is.

Je kunt Vriend of Hartsvriend worden van Theater City of Wesopa.
Welke vriend je ook wordt : je helpt ons altijd!
We geven jou er graag iets voor terug, zoals voorrang bij het bestellen van kaarten en een uitnodiging voor een jaarlijkse speciale vriendenvoorstelling.

Dit staat er tegenover

Naast ons mooie programma geven we onze vrienden graag iets terug voor hun steun:

  • voorrang bij het bestellen van kaarten
  • jaarlijks een uitnodiging voor een speciale vriendenvoorstelling
  • eenmaal per kwartaal de Vrienden nieuwsbrief
  • 10% korting op het huren van een ruimte in het theater

Hartsvriend

Je bent Hartsvriend als je het theater 5 jaar lang een periodieke schenking doet. Het minimale bedrag is €50,- per jaar. Maar meer mag natuurlijk ook.
Hartsvrienden stellen theater City of Wesopa in staat langere termijnplannen te maken. Door de ANBI-status van het theater levert dit extra belastingvoordeel op aan de schenker.

Klik hier voor een toelichting en rekenvoorbeelden

Ja, ik wil hartsvriend worden! Download hieronder het formulier
schenkingsformulier PDF

Als je het invult en stuurt naar vrienden@wesopa.nl zorgen wij ervoor dat het formulier gecompleteerd bij jou terugkomt en dat je opgenomen wordt in onze kring van Vrienden!

Vriend

Vriend ben je als je per jaar, of eenmalig, minimaal €25,- aan het theater schenkt. Je kiest dan per jaar of per keer welk bedrag je overmaakt.

Ja, ik wil vriend worden!

Vul onderstaande doorlopende machtiging formulier in en wij zorgen ervoor dat je opgenomen wordt in onze kring van Vrienden!

    Is je interesse gewekt en wil je er meer over weten?  Stuur dan een mailtje naar vrienden@wesopa.nl. Als je telefoonnummer vermeldt, nemen we telefonisch contact met je op!