Slider

Steeds meer Weespers vinden een laagdrempelig maar professioneel theater in hun stad belangrijk genoeg om er ook financieel aan bij te dragen. Onze bezoekers tonen hun vriendschap al door hun bezoek of door het delen van een bericht op Instagram of Facebook.
De City kan dankzij de bijdragen van vrienden activiteiten, projecten of investeringen realiseren waar we geen andere financiering voor kunnen vinden. Zo ondersteunen de Vrienden onder meer extra PR-activiteiten, de aanschaf van nieuwe of vervangende apparatuur of algemeen onderhoud van ons mooie gebouw.

Als Vriend krijg je de mogelijkheid om nog voordat we het programma van het nieuwe seizoen publiceren, al kaarten te bestellen.

Wil je Vriend van de City worden en ons theater financieel ondersteunen?
Dat kan op verschillende manieren. Of door het doen van een een- of meermalige donatie (ons rekeningnummer staat op de website) of door ons structureel te steunen middels een periodieke schenking. Een periodieke schenking stelt de City of Wesopa in staat voor langere termijn plannen te maken. Door onze ANBI status levert een periodieke schenking bovendien belastingvoordeel op

Wil je meer weten over periodieke schenkingen?
Vul dan onderstaande gegevens in en dan ontvang je van ons per mail informatie en geheel vrijblijvend een schenkingsovereenkomst. Je kunt ook contact opnemen met onze zakelijk leider Mechteld Bannier via directie@wesopa.nl

Door onze ANBI status levert je gift je bovendien belastingvoordeel op.