ExteriorTheatreHuur1920x600
Food
Talkshow
VolleZaalVerhuur
previous arrow
next arrow


Zoek je een ruimte in een bijzondere theatrale omgeving? Midden in het oude centrum van Weesp, uitkijkend over de grachten? Flexibel, sfeervol, vriendelijk, in een monumentaal gebouw?

Alle ruimtes in Theater City of Wesopa zijn te huur, los of in samenhang, voorzien van professioneel licht en geluid.
Een vergadering, talkshow, productpresentatie, feest of een eigen voorstelling, alles is mogelijk. Horeca is aanwezig. Catering kan in overleg georganiseerd worden. Speciale wensen, zaalversiering, bloemstukken of inzet van techniek: we delen onze ervaring en denken graag met je mee.
Voor Weesper verenigingen en scholen hebben we een speciaal tarief.

Download onze brochure

Theaterzaal

Zaal met vlakke vloer voor max. 250 mensen, eventueel met statafels. Andere mogelijkheid is met een tribune met maximaal 135 stoelen. De zaal heeft een toneelvloer van 11 meter breed waarop eventueel een podium gebouwd kan worden. De zaal is voorzien van professioneel theaterlicht en geluidsapparatuur. Digitale filmprojectie met bioscoopkwaliteit is mogelijk, er is een filmdoek en een beamer. Bovendien staat er een prachtige Yamaha vleugel. In de kelder is een kleedruimte met toilet en douche.

Theatercafé

Op de begane grond naast de theaterzaal is het sfeervolle cafe met ronde monumentale vormen, spiegels, een grote leestafel, gezellige zitjes, en een lange bar met volledige vergunning. Er zijn zitplaatsen voor ongeveer 50 mensen, staand kunnen er veel meer mensen terecht. Er is een groot beeldscherm aanwezig en een draadloze microfoon voor presentaties. Verder zijn er een garderobe, invalidentoilet en babyverschoongelegenheid. Kleine optredens (1 of 2 muzikanten) zijn mogelijk in het café.

City Uitkijk

In de oude foyer op de tweede verdieping (helaas geen lift) is deze sfeervolle ruimte voor maximaal 60 mensen. De Uitkijk is geschikt voor kleinschalige feesten, vergaderingen of kleine optredens. Diverse opstellingen: vergadertafels, statafels of dansvloer. Er is een bar, een klein podium met semiprofessioneel theaterlicht, een toiletgroep, een projectiescherm met beamer en een draadloze microfoon. Vanuit de monumentale ramen heb je het mooiste uitzicht van Weesp.

 


Ligging

Weesp is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer, De City of Wesopa ligt op ca. 10 minuten lopen van het trein/busstation in het centrum van de stad.

Afstanden per trein

  • Amsterdam (alle stations) 15 minuten
  • Hilversum15 minuten
  • Schiphol 20 minuten
  • Utrecht 30 minuten

Prijzen op aanvraag. Tel.: 0294 45 80 93, verhuur@wesopa.nl