Verhuur

previous arrow
next arrow
Slider


Zoek je een ruimte in een bijzondere theatrale omgeving? Midden in het oude centrum van Weesp, uitkijkend ov er de grachten? Op 5 minuten van het station en per trein en auto razendsnel bereikbaar vanuit het hele land? Flexibel, sfeervol, vriendelijk, in een monumentaal gebouw?

Alle ruimtes in Theater City of Wesopa zijn ook te huur, los, of in samenhang, voorzien van professioneel licht en geluid.
Een vergadering, talkshow, productpresentatie, feest of een eigen voorstelling, alles is mogelijk. Horeca is aanwezig. Catering mag je zelf regelen of we kunnen er mee helpen. Speciale wensen, zaalversiering, bloemstukken of inzet van techniek: we delen onze ervaring en denken graag met je mee.
Voor Weesper verenigingen hebben we een speciaal tarief.

Theaterzaal

Vlakke zaal voor max. 250 mensen, eventueel met statafels. Of een tribune met maximaal 135 stoelen.

Een vlakke toneelvloer van 11 meter breed of een podium. Microfoons, muziekversterkers, Yamaha vleugel. Theatergordijn in een monumentale ‘manteau’. Professioneel theaterlicht en geluid. Digitale filmprojectie met bioscoopkwaliteit, een filmdoek en een beamer.

In de kelder is een kleedruimte met toilet en douche. (Hidden by picture)

Theatercafé

Op de begane grond naast de theaterzaal. Sfeervol met ronde monumentale vormen, spiegels, een grote leestafel, gezellige zitjes, en een lange bar met volledige vergunning. Zitplaats voor ongeveer 50 mensen, staand kunnen er veel meer mensen terecht.

Er is een groot beeldscherm aanwezig en een draadloze microfoon voor presentaties.

Een garderobe, invalidentoilet, babyverschoongelegenheid.
Kleine optredens (1 of 2 muzikanten) zijn mogelijk in het café.

City Uitkijk

Op de tweede verdieping in de oude biocoopfoyer (helaas geen lift). Zitplaats voor ongeveer 40-50 mensen. Diverse opstellingen: tafels, statafels, dansvloer. Er is een kleine bar, en een klein podium met semiprofessioneel theaterlicht.

Kleinschalige feesten, vergaderingen, kleine optredens.

Er is een toiletgroep, een beamer en een projectiescherm en een draadloze microfoon.
En vanuit de monumentale ramen heb je het mooiste uitzicht van Weesp. Over de kom van Weesp kijk je over de volle lengte van de Oude Gracht.

Afstanden per trein

  • Amsterdam (alle stations) 15 minuten
  • Hilversum15 minuten
  • Schiphol 20 minuten
  • Utrecht 30 minuten

Prijzen op aanvraag (tel.: 0294 45 80 93, verhuur@wesopa.nl).