City Speelt Kinderen
City Speelt Jongeren
City Speelt
previous arrow
next arrow
Slider

Vanaf augustus starten de nieuwe workshops, projecten en producties van De City Speelt voor iedereen tussen de 6 en 80 jaar. De eerste keer mag altijd beschouwd worden als gratis proefles! Kijk hieronder wanneer de projecten en huisgroepen van start gaan.

SEIZOEN 2019-2020

THEATERPROJECT i.h.k.v. WERELD ALZHEIMER WEEK

De City Speelt zoekt MBO Theater studenten voor een bijzondere voorstelling over Alzheimer. In dit project gaan de studenten in gesprek met mensen die (op welke manier dan ook) te maken hebben met Alzheimer. Deze gesprekken vormen de basis van de voorstelling. Samen met regisseur Isa van Dam vertalen ze de gesprekken naar de vloer. Alle scènes worden gemonteerd tot een korte voorstelling die op 14 september 2019 wordt gespeeld tijdens de Wereld Alzheimer Week in Weesp. 

Ben of ken jij een MBO theater student die als acteur of actrice stage wil lopen bij dit project? Bekijk de vacaturesite of stuur een mail naar isavdam@gmail.com

KINDEREN

Op dinsdag 29 oktober 2019 starten de nieuwe theaterlessen voor kinderen bij De City Speelt. Je leert met jouw eigen lijf en stem je fantasie tot leven te brengen op de vloer.  Graag nodigen we iedereen uit voor een gratis proefles!

Wat: 8-delige workshopreeks theater
Voor wie: kinderen 6-9 jaar én kinderen 10-13 jaar
Wanneer: dinsdag 29 oktober 2019 t/m 17 december 2019
Tijd: 15.30 tot 17.00
Locatie: Theater City of Wesopa, Herengracht 23, Weesp
Kosten: €90,-*
Opgeven via decityspeelt@wesopa.nl

JONGEREN

Op dinsdag 24 september 2019 gaat de trainingsperiode voor de jongeren weer van start. De eerste les is altijd een kennismakingsworkshop waarbij je op een vrijblijvende manier kennis kunt maken met de groep en regisseurs van De City Speelt. Daarna krijg je in drie blokken verschillende workshops van inspirerende docenten.

Wat: Trainingsperiode
Voor wie: jongeren van 13-18 jaar
Wanneer: dinsdag 24 september 2019 t/m 17 december 2019
Tijd: 17.30 tot 19.30
Locatie: Theater City of Wesopa, Herengracht 23, Weesp
Kosten: €150,-*
Opgeven via decityspeelt@wesopa.nl

Aan het eind van de trainingsperiode kun je na een motivatiegesprek doorstromen naar de voorstellingsgroep – de jongerengroep maakt rauw, fysiek theater over hedendaagse onderwerpen.

VOLWASSENEN

Het is op dit moment nog niet bekend welke datum de volwassenengroep volgend seizoen van start gaat, naar verwachting zal dat in oktober 2019 zijn. Er zullen eerst workshops georganiseerd worden waarbij je vrijblijvend kunt kennismaken met de groep en de regisseur!

Tijd: 20.00 tot 22.30
Wanneer: dinsdagen
Voor wie: iedereen vanaf 20 jaar
Meer informatie of aanmelden via decityspeelt@wesopa.nl

* Het Jeugdcultuurfonds kan financieel ondersteunen http://www.jeugdfondssportencultuur.nl/noordholland

MELD JE AAN

Wil je aan een van deze projecten meedoen,? Verstuur het formulier, dan nemen we contact met je op.