City Speelt Kinderen
City Speelt Jongeren
City Speelt
previous arrow
next arrow
Slider

Vanaf augustus starten de nieuwe workshops, projecten en producties van De City Speelt voor iedereen tussen de 6 en 80 jaar. De eerste keer mag altijd beschouwd worden als gratis proefles! Kijk hieronder wanneer de projecten en huisgroepen van start gaan.

SEIZOEN 2019-2020

KINDEREN

Op dinsdag 29 oktober 2019 starten de nieuwe theaterlessen voor kinderen bij De City Speelt. Je leert met jouw eigen lijf en stem je fantasie tot leven te brengen op de vloer.  Graag nodigen we iedereen uit voor een gratis proefles!

Wat: 8-delige workshopreeks theater
Voor wie: Kinderen 6-9 jaar én kinderen 10-13 jaar
Wanneer: Dinsdag 29 oktober 2019 t/m 17 december 2019
Tijd: 15.30 tot 17.00
Locatie: Theater City of Wesopa, Herengracht 23, Weesp
Kosten: €90,-*
Opgeven via decityspeelt@wesopa.nl

Aan het eind van de workshopreeks kun je in overleg met de docent doorstromen naar de voorstellingsgroepen die vanaf januari beginnen met repeteren. In de kindergroepen speel je mee, schrijf je mee, maak je mee en bedenk je mee!

JONGEREN

Op dinsdag 24 september 2019 gaat de trainingsperiode voor de jongeren weer van start. De eerste les is altijd een kennismakingsworkshop waarbij je op een vrijblijvende manier kennis kunt maken met de groep en regisseurs van De City Speelt. Daarna krijg je in drie blokken verschillende workshops van inspirerende docenten.

Wat: Trainingsperiode
Voor wie: Jongeren van 13-18 jaar
Wanneer: Dinsdag 24 september 2019 t/m 17 december 2019
Tijd: 17.30 tot 19.30
Locatie: Theater City of Wesopa, Herengracht 23, Weesp
Kosten: €150,-*
Opgeven via decityspeelt@wesopa.nl

Aan het eind van de trainingsperiode kun je na een motivatiegesprek doorstromen naar de voorstellingsgroep – de jongerengroep maakt rauw, fysiek theater over hedendaagse onderwerpen.

VOLWASSENEN

Op dinsdag 29 oktober start er een nieuwe workshop voor volwassenen bij De City Speelt! In drie avonden kun je kennismaken met onze volwassenengroep via de workshopreeks ‘Theater voor iedereen’. De eerste workshop staat in het teken van (opnieuw) kennismaken met theater en spel. Tijdens de tweede avond gaan we aan de slag met verhalen vertellen, de basis van al het theater. Maar wat maakt eigenlijk een goed verhaal? De derde workshop is nog een verrassing. Niet denken, maar doen dus! 

Wat: Driedelige workshop ‘Theater voor iedereen’
Voor wie: Iedereen van 19-99 jaar
Wanneer: Dinsdag 29 oktober, 5 en 12 november 2019
Tijd: 20.00 tot 22.00
Locatie: Theater City of Wesopa, Herengracht 23, Weesp
Kosten: €25,-
Opgeven via decityspeelt@wesopa.nl

* Het Jeugdcultuurfonds kan financieel ondersteunen, kijk op http://www.jeugdfondssportencultuur.nl/noordholland of je hiervoor in aanmerking komt

MELD JE AAN

Wil je aan een van deze projecten meedoen? Verstuur het formulier met je naam en emailadres, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Waarvoor wil je je aanmelden? Je kunt hier ook eventuele vragen stellen.