City Speelt Kinderen
City Speelt Jongeren
City Speelt
AANMELDEN1
AANMELDEN2
AANMELDEN3
previous arrow
next arrow

Vanaf september starten de nieuwe workshops, projecten en producties van De City Speelt voor iedereen tussen de 6 en 80 jaar. De eerste keer mag altijd beschouwd worden als gratis proefles! Kijk hieronder wanneer de projecten en huisgroepen van start gaan.

SEIZOEN 2020-2021

KINDEREN

Op dinsdag 20 oktober 2020 starten de nieuwe theaterlessen voor kinderen bij De City Speelt. Je leert met jouw eigen lijf en stem je fantasie tot leven te brengen op de vloer.  Graag nodigen we iedereen uit voor een gratis proefles!

Wat: Workshopreeks theater voor kinderen
Voor wie: Kinderen 6-8 jaar én kinderen 9-12 jaar
Proefles: Dinsdag 20 oktober 2020
Wanneer: Dinsdag 27 oktober t/m 15 december 2020
Tijd: 15.30 tot 17.00
Locatie: Theater City of Wesopa, Herengracht 23, Weesp
Opgeven via decityspeelt@wesopa.nl

JONGEREN

Op dinsdag 6 oktober 2020 gaat de trainingsperiode voor de jongeren weer van start. De eerste les is altijd een kennismakingsworkshop waarbij je op een vrijblijvende manier kennis kunt maken met de groep en regisseurs van De City Speelt. Daarna krijg je in blokken verschillende workshops van inspirerende docenten.

Wat: Trainingsperiode voor jongeren
Voor wie: Jongeren van 13-18 jaar
Proefles: 6 oktober 2020 
Wanneer: Dinsdag 20 oktober t/m 15 december 2019
Tijd: 17.30 tot 19.30 
Locatie: Theater City of Wesopa, Herengracht 23, Weesp
Opgeven via: decityspeelt@wesopa.nl

Aan het eind van de trainingsperiode kun je na een motivatiegesprek doorstromen naar de voorstellingsgroep – de jongerengroep maakt rauw, fysiek theater over hedendaagse onderwerpen.

VOLWASSENEN

In december 2020 start er een nieuwe theaterworkshop voor volwassenen bij De City Speelt! In drie avonden kun je kennismaken met theater en spel. Meer informatie over deze workshop volgt nog.

Opgeven via decityspeelt@wesopa.nl

* Het Jeugdcultuurfonds kan kinderen in de leeftijd tot 18 jaar financieel ondersteunen, kijk op http://www.jeugdfondssportencultuur.nl/noordholland of je hiervoor in aanmerking komt

MELD JE AAN

Wil je aan een van deze projecten meedoen? Verstuur het formulier met je naam en emailadres, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

    Waarvoor wil je je aanmelden? Je kunt hier ook eventuele vragen stellen.