Tarieven
Tarieven
previous arrow
next arrow


Toegangskaarten voor alle voorstellingen kan je kopen via de website. Je kunt ook voorafgaand aan de voorstelling kaarten kopen aan de theaterkassa.
Reserveren is alleen mogelijk als je gebruik maakt van onze filmstrippenkaart. Die is verkrijgbaar aan de kassa en geeft korting bij onze filmvoorstellingen.
De kassa opent ongeveer 45 minuten voor aanvang theatervoorstellingen en 30 minuten voor aanvang van filmvoorstellingen

WACHTLIJST

Is een voorstelling uitverkocht? Mail naar info@wesopa.nl om op de wachtlijst te komen. Vermeld je naam, telefoonnummer en de naam van de voorstelling.

MINDERVALIDEN

De City is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Als je met rolstoel De City wil bezoeken, geef dat dan even door tel 0294 – 458093 . Er kan dan een rolstoelvriendelijke plaats worden vrijgehouden.
Je kunt ook gebruik maken van het aanbod van 4HetLeven, die bezoek aan ons theater verzorgt. Bel daarvoor 035-5245156 of mail info@4hetleven.nl

PROGRAMMAWIJZIGINGEN

Een voorstelling kan onverwacht niet doorgaan of plotseling kan een extra voorstellingen plaatsvinden. We proberen dat van tevoren per mail of telefoon te laten weten. Daarom is het belangrijk om bij het bestellen een telefoonnummer op te geven. Controleer voor de voorstelling ook nog even de website voor eventuele last-minute-wijzigingen.

KORTINGSMOGELIJKHEDEN

 

FILMSTRIPPENKAART

Een Strippenkaart voor de film: Kost 37,50 EUR voor 5 voorstellingen. Voor een filmvoorstellingen betaal je hiermee 7,50 EUR i.p.v. 8,50 EUR.

CJP en Stadspas (groene stip)

Houders van een CJP – pas krijgen op vertoon van ID-kaart, 1,- EUR korting (slechts één korting per toegangskaart). Houders van een Stadspas (groene) stip krijgen ook korting. Bij de voorstelling staat de prijs voor Stadspashouders vermeld.

VRIENDELIJKE VERZOEKEN

Schakel voor de voorstelling je telefoon uit.
Kom op tijd. Nadat de voorstelling begonnen is heb je geen toegang meer omdat dit de andere bezoekers teveel stoort.
Consumpties verkopen wij ook, dus wil je die niet zelf meenemen.
Geen audio of video opnamen maken behalve als toestemming is gegeven.
Hou je aan de aangeraden minimumleeftijd voor kindervoorstellingen.