Slider


Toegangskaarten voor alle voorstellingen kan je kopen via de website of in de Bibliotheek aan de Oudegracht 67 in Weesp. Ook voor de voorstelling aan de kassa kan je kaarten kopen.
Reserveren is alleen mogelijk als je gebruik maakt van onze filmstrippenkaart. Die is verkrijgbaar aan de kassa en geeft korting bij onze filmvoorstellingen.
De kassa opent ongeveer 45 minuten voor aanvang theatervoorstellingen en 30 minuten voor aanvang van filmvoorstellingen

VOORVERKOOP LOSSE KAARTJES

In de bibliotheek aan de Achtergracht kan je op de volgende tijden kaarten kopen:
maandag 14.00 – 20.00 uur
dinsdag 10.00 – 13.00 uur
woensdag 14.00 – 18.00 uur
vrijdag 14.00 – 20.00 uur
zaterdag 10.00 – 15.00 uur
Op andere openingstijden is helaas geen kaartverkoop mogelijk i.v.m. selfservice in de bibliotheek. Kaartjeskunnen alleen contant worden afgerekend.

MINDERVALIDEN

De City is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Als je met rolstoel De City wil bezoeken, geef dat dan even door tel 0294 – 458093 . Er kan dan een rolstoelvriendelijke plaats worden vrijgehouden.
Je kunt ook gebruik maken van het aanbod van 4HetLeven, die bezoek aan ons theater verzorgt. Bel daarvoor 035-5245156 of mail info@4hetleven.nl

PROGRAMMAWIJZIGINGEN

Een voorstelling kan onverwacht niet doorgaan of plotseling kan een extra voorstellingen plaatsvinden. We proberen dat van tevoren per mail of telefoon te laten weten. Daarom is het belangrijk om bij het bestellen een telefoonnummer op te geven. Controleer voor de voorstelling ook nog even de website voor eventuele last-minute-wijzigingen.

KORTINGSMOGELIJKHEDEN

EARLY BIRDKORTING

Vóór het seizoen 2019-2020 begint kan je via internet voor dat seizoen kaartjes kopen met 10% korting. Je kunt net zoveel kaartjes kopen als je wilt met die korting (uitgezonderd voor de voorstelling van Niet Schieten!). De actie begint in mei bij het bekend maken van het programma en stopt op 15 september. Bij het online kopen verschijnt de speciale Early Birdprijs automatisch in het bestelscherm.

FILMSTRIPPENKAART

Een Strippenkaart voor de film: Kost 37,50 EUR voor 5 voorstellingen. Voor een filmvoorstellingen betaal je hiermee 7,50 EUR i.p.v. 8,50 EUR.

CJP

Houders van een CJP – pas krijgen op vertoon van ID-kaart, 1,- EUR korting (slechts één korting per toegangskaart).

VRIENDELIJKE VERZOEKEN

Schakel voor de voorstelling je telefoon uit.
Kom op tijd. Nadat de voorstelling begonnen is heb je geen toegang meer omdat dit de andere bezoekers teveel stoort.
Consumpties verkopen wij ook, dus wil je die niet zelf meenemen.
Geen audio of video opnamen maken behalve als toestemming is gegeven.
Hou je aan de aangeraden minimumleeftijd voor kindervoorstellingen.