Corona-update

Vanwege de nieuwe maatregelen moet het theater tot in elk geval 19 december de deuren om 17:00 uur sluiten. Dat heeft uiteraard gevolgen voor de programmering maar het betekent niet dat alles moet worden geannuleerd. Hou dus goed de website in de gaten want we zijn druk bezig voorstellingen te vervroegen dan wel te verzetten. Als je kaartjes hebt voor een voorstelling ontvang je altijd informatie van ons per mail over gewijzigde tijden of dagen.

De nieuwe maatregelen betekenen ook dat naast de QR-code-check, de 1,5 meter afstand en de mondkapjesplicht weer terug zijn. We vragen iedereen dan ook zich hier strikt aan te houden. Als je eenmaal zit, in het café of de zaal, mag het mondkapje af.

 

Theater De Krakeling

Theater De Krakeling uit Amsterdam verzorgt dit seizoen voor het eerst de programmering voor kinderen in ons theater. Het is een prachtig, afwisselend en verrassend programma geworden waar voor elk kind wat bij zit.
Voor scholen is ook van alles mogelijk. Interesse? Mail naar info@wesopa.nl

theater de krakeling logo

Theater De Krakeling is het Amsterdamse theater voor een jong publiek waar je met je hele familie bijzondere theatervoorstellingen beleeft. Sinds 2020 is De Krakeling gevestigd op Cultuurpark Westergas. Het theater ligt op een kindvriendelijk terrein aan het groene Westerpark, omringd door koffietentjes, restaurants en filmtheater Het Ketelhuis.

Een mix van cultuur, natuur en lekker eten: dé ideale ingrediënten voor een leuk dagje uit! Meer informatie via www.krakeling.nl

Trigger Warning in Wesopa

Trigger Warning is een comedy-avond voor mensen die tegen een stootje kunnen en durven te lachen om dingen waar je eigenlijk niet om zou moeten lachen. Een politiek incorrecte anti-woke comedyavond die zijn oorsprong vond in het Comedy Café Amsterdam, waar internationale Engelstalige comedians hun meer duistere en grove materiaal doen. En nu brengen zij hun stoute en beledigende grappen naar de City of Wesopa in Weesp, omdat dat nu ook een beetje Amsterdam is.

Maandelijks op een dinsdagavond in de Uitkijk.

Testen voor Toegang

Theater City of Wesopa heeft een zakelijke beslissing genomen omwille van het voortbestaan van het theater en zal daarom gebruik maken van de mogelijkheden die het coronatoegangsbewijs biedt. Wij willen het liefst niemand uitsluiten maar denken met toegangstesten en vaccinatiebewijzen minder mensen uit te sluiten dan zonder.

Een coronatoegangsbewijs kan een recente negatieve testuitslag zijn, een vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Al deze bewijzen worden getoond via de CoronaCheck-app.
Hou deze website in de gaten, want afhankelijk van het verloop van de pandemie kan deze informatie wijzigen.

Je kunt op 1 van deze 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

  1. Vaccinatiebewijs
    Volledige coronavaccinatie. Met een vaccin dat door het Europees Medicijn Agentschap (EMA) is goedgekeurd.
  2. Herstelbewijs
    Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  3. Testbewijs
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement.

Lees alle informatie over hoe en waar deze bewijzen te verkrijgen zijn.

Neem de volgende stappen als je naar het theater wilt

Stap1: Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck
Stap 2: Upload het coronatoegangsbewijs in CoronaCheck-app
Stap 3: Laat QR-code scannen bij de ingang van het theater

Een vaccinatieboekje of papieren testuitslag van minder dan 24 uur oud volstaat ook.

Op de site Testen voor Toegang kun je een afspraak maken bij een aangesloten testaanbieder. Een test is gratis.

Op de site Testen voor Toegang kun je een afspraak maken bij een aangesloten testaanbieder. Een test is gratis.
Of bel naar 088-7770809