VrijwilligersVergadering
VrijwilligersVergadering
previous arrow
next arrow

 

City of Wesopa zou niet bestaan zonder de inzet van onze vrijwilligers. Zij zetten zich met hart en ziel in om iedere inwoner van Weesp en omstreken zich thuis te laten voelen ons theater.

Onze technische vrijwilligers zorgen voor het licht, geluid en beeld etc. in de zaal. Onze publieksbegeleiders nemen je kaartje in ontvangst en wijzen je een plek aan in de zaal. Onze horecacollega’s schenken een kopje koffie, een biertje of iets anders lekkers voor je in bij binnenkomst, in de pauze en zeker ook ná de voorstelling.
Andere vrijwilligers doen de boekhouding, bouwen de zaal om bij voorstellingen, verzorgen de communicatie of doen klusjes in het theater.

We zijn altijd op zoek naar mensen die ons enthousiaste team willen versterken. Over het algemeen vragen we je om bij twee voorstellingen per maand een dienst te draaien, meer mag uiteraard altijd!

Mocht je je willen aanmelden voor ons gezellige team of wil je meer informatie over de actuele vacatures:  bel 0294-458093 of mail naar  info@wesopa.nl

Je bent van harte welkom!